Dakbedekking

Dakbedekkingen zijn er in vele soorten. Van bitumen met een witte reflecterende toplaag tot diverse kunststof.....

Dakbedekkingen zijn er in vele soorten. Van bitumen met een witte reflecterende toplaag tot diverse kunststof dakbedekkingen. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van bitumen dakbedekking en EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) dakbedekking. Laatstgenoemde wordt vervaardigd uit zeer sterk rubber en gelegd door middel van lijm. Op deze manier blijft het gebruik van open vuur tot een minimum beperkt, conform de norm NEN 6050.

Koper, lood en zinkwerken kennen geen geheimen voor ons. Een goede hemelwaterafvoer en noodoverstort zijn essentiƫle elementen. Het belang van kwalitatief hoogwaardige dakbedekking mag niet worden onderschat. Wind- en waterdichtheid is vanzelfsprekend, maar tegenwoordig worden ook strengere eisen gesteld aan de brandveiligheid en de veiligheid van de mensen die op of aan het dak werkzaamheden uitvoeren (NEN 6050).
Totaal Techniek Vrielink beschikt over de kennis en expertise die nodig zijn om conform de laatste richtlijnen te kunnen dakdekken. Daarbij wordt uitsluitend gewerkt volgens het bouwbesluit en de voorschriften van de fabrikant.
Bovendien biedt de garantie van tien jaar op dakbedekkingen van Totaal Techniek Vrielink extra zekerheid.


Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen. Dit kunt u doen via ons contactformulier, email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch.