Service/onderhoud

Iedere installatie heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Wij beschikken over ruime kennis van diverse.....

Storingen
Mochten er problemen zijn met uw installatie, dan staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Onderhoud
Iedere installatie heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Wij beschikken over ruime kennis van diverse installaties. U kunt hierbij denken aan onderhoud en vervanging van cv-ketels, reparatie van daken en goten, herstelwerkzaamheden aan riolering en storingen op elektrotechnisch gebied.

Contracten
Een onderhoudscontract kan worden afgesloten voor verschillende soorten toestellen, zoals boilers, cv-ketels, geisers, heaters en heteluchtverwarming. Het grote voordeel van een onderhoudscontract is dat eventuele storingen of het erger worden van storingen worden voorkómen. Bovendien neemt de levensduur van toestellen aanzienlijk toe door periodiek onderhoud. Als u een onderhoudscontract heeft, garanderen wij dat storingen en/of problemen binnen 24 uur verholpen zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen. Dit kunt u doen via ons contactformulier, email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch.