electra

Licht- en krachtinstallaties vormen de basis van alle woonruimten en utiliteitsbouwwerken. Of het nu gaat om.....

Licht- en krachtinstallaties vormen de basis van alle woonruimten en utiliteitsbouwwerken. Of het nu gaat om aansluitingen voor huishoudelijke apparatuur of complexe industriële projecten: wij denken met u mee en ontwerpen een veilige en functionele elektrotechnische installatie, met uw wensen en voorwaarden vanzelfsprekend als uitgangspunt.

Verlichting
Verlichting speelt een belangrijke rol bij het bewerkstelligen van een prettige werk- of woonomgeving. Met name in kantoorpanden dient de verlichting op de werkplekken aan diverse eisen te voldoen. Een installatie voor verlichting is opgebouwd uit nauwkeurig op elkaar afgestemde componenten, waaronder armaturen, lichtbronnen en apparatuur voor lichtregeling. Naast traditionele elektrotechniek bieden wij een keur aan duurzame mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld LED verlichting. LED lampen zijn nog energiezuiniger dan spaarlampen en hebben maar liefst 50.000 branduren. Wij adviseren u graag en hebben daarbij vanzelfsprekend oog voor energieverbruik, lichtopbrengst en bedieningsgemak.

Noodverlichting

De noodverlichting in utiliteitsgebouwen zoals o.a. in scholen winkels en openbare is van groot belang voor de veiligheid van de aanwezige personen. Bij spanningsuitval moet de noodverlichting daarom altijd optimaal functioneren. Noodverlichting is in veel situaties verplicht en moet bovendien voldoen aan diverse normen, wetten en regels.Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen. Dit kunt u doen via ons contactformulier, email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch.