Loodgietwerk

Het aanleggen van loodgieterswerk is een klus die er bij iedere woon- of werkruimte anders uitziet. Wij.....

Riolering
Het aanleggen van riolering is een klus die er bij iedere woon- of werkruimte anders uitziet. Wij voorzien uw (bedrijfs)pand vakkundig en accuraat van binnen- en buitenriool. Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie en renovatie en voor soelaas bij allerhande overige rioleringsproblemen.


Water- en gasinstallaties
Wij realiseren complete water- en gasleidingnetwerken in nieuwe panden, vernieuwen bestaande water- en gasleidingen, verzorgen aanpassingen aan drinkwaterinstallaties en verhelpen lekkages.
Een douche WTW (WarmteTerugWinunit) staat tegenwoordig vaak in het bestek. Wij adviseren u hier graag over.

Legionellapreventie
De legionellabacterie is in geringe mate altijd in ons drinkwater aanwezig. Als het water in het leidingnet stilstaat of de verkeerde temperatuur heeft, kan deze bacterie zich vermenigvuldigen en de beruchte veteranenziekte veroorzaken. Dit kan voorkomen worden met een risico-inventarisatie of beheersplan (zowel particulier als bij bedrijven/instellingen).Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen. Dit kunt u doen via ons contactformulier, email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch.